09:00 – 17:00

Maandag t/m Vrijdag

Diensten

rsz_Dollarphotoclub_70069921-e1415898194585

Energie

Als ondernemer in een midden- of kleinbedrijf, heeft u al genoeg zaken waar u rekening mee moet houden. De kosten en uitgaven bijvoorbeeld. Daarom probeert u zoveel mogelijk te besparen, waar het maar mogelijk is. Zo zijn Energie, Telecom en Administratie zakelijk gezien een heel mooi punt om mee te beginnen. Deze onderdelen zijn binnen uw onderneming, naast personeel en huisvesting één van de grootste kostenposten voor u als MKB’er.
basics-of-engaging-mobile-web-design

Telecom

Businessprovider werkt samen met KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en Yes Telecom.Doordat wij met verschillende providers werken kunnen wij elk zakelijke klant bedienen inclusief hardware leveren!
linkedin-lead-generation

Leadgeneratie

In een totaal leadgeneratie traject vormt telefoonmarketing vaak een belangrijk onderdeel. Belangrijk omdat dit het moment is waarop u direct contact heeft met uw aanstaande en oude klanten, met hen kunt sparren over wat hen bezighoudt, waar de behoeftes liggen, wanneer uw propositie nuttig is en waarin u direct bijvoorbeeld een afspraak kunt maken..
IMG_2083

Afspraken realiseren

Het invullen van agenda’s met kwalitatief goede afspraken wordt ook door Businessprovider gerealiseerd volgens de normen van de opdrachtgever.
Top