Als ondernemer in een midden- of kleinbedrijf, heeft u al genoeg zaken waar u rekening mee moet houden. De kosten en uitgaven bijvoorbeeld. Daarom probeert u zoveel mogelijk te besparen, waar het maar mogelijk is. Zo zijn Energie, Telecom en Administratie zakelijk gezien een heel mooi punt om mee te beginnen. Deze onderdelen zijn binnen uw onderneming, naast personeel en huisvesting één van de grootste kostenposten voor u als MKB’er.

Als Businessprovider kopen wij met groot volume in, waardoor wij uw tarief verlagen en uw contractvoorwaarden verbeteren voor o.a. Energie, Telecom en Administratie. Ons inkoopvolume is, door ons grote netwerk aan bedrijven, dusdanig groot dat wij gegarandeerd voor u een scherp tarief realiseren.

Door onze optimale kennis van de markt, ons grote netwerk en onze kenners op het vlak van inkoop van Energie, Telecom en Administratie, die altijd weer op de juiste momenten inkopen, staan wij garant voor een scherp tarief en goede contractuele voorwaarden. Ook garanderen wij u een goed en deskundig advies

Waarom meer betalen als het niet nodig is? Iedereen wil graag besparen, maar niet iedereen wil er de moeite voor doen. En vaak denk je ook dat je de tijd niet hebt om alles zakelijk te bekijken.

rsz_Dollarphotoclub_70069921-e1415898194585

U kunt zich via het onderstaande formulier geheel vrijblijvend aanmelden.

  Naam: (verplicht)

  Emailadres: (verplicht)

  Telefoonnummer:

  Wilt u een gratis offerte op maat? Vul hieronder uw gegevens in.

   Voorletters: (verplicht)

   Achternaam: (verplicht)

   Postcode: (verplicht)

   Huidige Energieleverancier: (verplicht)

   Verbruik Stroom: (hoog)

   Verbruik Stroom: (laag)

   Verbruik Gas:

   Eindafrekening Uploaden:

   Emailadres: (verplicht)

   Telefoonnummer:

   U ontvangt binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte per mail, hier vind u de besparing, algemene voorwaarden en tarieven.

   U beslist. Geeft u akkoord, dan heeft u nog 7 of 14 dagen bedenktijd. Annuleren kan telefonisch of per mail, zonder gedoe en opgaaf van reden.

   Gefeliciteerd, u bent succesvol overgestapt en gaat vanaf nu direct besparen!